MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.04, 09:37
44
+13 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

На Чернігівщині директор школи збив на смерть двох 11-класників

На Чернігівщині директор школи збив на смерть двох 11-класників
facebook twitter email
Теги:  Скутери  Робот
На Чернігівщині звільнили з-під варти директора школи, що збив на смерть двох 11-класників. Так вирішив місцевий суд. Родичі загиблих тепер переймаються, що їхній кривдник може уникнути справедливої кари.

У селі поминки. Горе постукалося одразу до двох місцевих родин – у страшному ДТП загинули єдині сини. Тієї ночі троє 11-класників на скутері поверталися з дискотеки з сусіднього села. Про те, що вони потрапили в халепу, першим дізнався 15-річний Юрко – двоюрідний брат одного з хлопців. Каже, Владислав подзвонив з мобільного і прохрипів, що їх збила машина.

Юрій, родич постраждалого: «Ми до машини побігли. Підбігли, а він лежить під лівим колесом коло машини. Ми його положили, підняли, бо у нього голова була внизу, а ноги вгорі. Всі були живі, дихали. Ігор кричав, а од Толі нічого я не чув, він тільки дихав. Наче вдихав, а не видихав. А Владік балакав, казав, що болить…»

На місце трагедії одразу прибули міліція та швидка. Постраждалих шпиталювали.

Олександр Крихтенко, слідчий Ічнянського РВ міліції: «В ході огляду місця події було встановлено, що автомобіль знаходився на правій стороні узбіччя по ходу руху. Більша частина автомобіля знаходилася в кюветі. Водій був відсутній. На відстані 8 метрів від задньої осі автомобіля було виявлено транспортний засіб «Вайпер», який був повністю зруйнований».

За словами правоохоронців, характер пошкоджень обох транспортних засобів свідчить, що «Жигулі» рухалися зустрічною смугою і на швидкості протаранили скутер. З документів у салоні легковика стало зрозуміло, що винуватець ДТП - директор школи з сусіднього села. 39-річний чоловік з місця пригоди втік, але вранці прийшов до райвідділку і зізнався у скоєному. На цей час двоє постраждалих хлопців вже померли в лікарні.

Олена, родичка загиблого: «Пока хоронили дітей, він робив свої діла. Він собирав документи, наймав адвоката. Він должен був хотя б прийти до них і попроситься. Може, помогти, що нада».

Люди кажуть, директор виявився метикуватим дядьком. Мовляв, за ніч, поки крився від правоохоронців, намагався знищити сліди алкоголю, яким його частували напередодні.

Микола, батько загиблого: «Воно ж їхало п’яне, як свиня. Я не представляю, як це. Це скатіна. Це не человєк… Я не представляю, чому він учив дітей, єслі він утік з місця преступлєнія. В перву очередь він же должен оказати помощь дітям. Хоть би скору визвав, а тоді тікать».

Батьки: «Ми дуже потеряні, не можемо потрапити на правильний шлях. Їздимо щодня. Але то туди, то туди. У даний момент ми у шоці. Поховали своїх діток і приїхали розраховуватися. Узнаємо, що він не п’яний був і шо він уже на свободі. Ну що нам діять?»

У міліції інформацію про звільнення підозрюваного з-під варти підтвердили. Кажуть, так вирішив місцевий суд. Мовляв, добряче постарався найнятий у Ніжині адвокат. У директора взяли кров на аналіз. Ні на робочому місці, ні вдома винуватця трагедії знімальна група «Свідка» не знайшла. Його ж колеги були малослівними.

Раїса Дегтяренко, директор Дорогинської ЗОШ: «Я Валерія Станіславовича знаю давно. Ми навчалися з ним у одному класі. Це звичайна людина. На рівні району він звичайний директор школи, не було ніяких особливих зауважень. Мабуть, самі обставини скерували його дії…»

Третій хлопець, який вижив у ДТП, надовго прикутий до ліжка - має численні ушкодження тазу та внутрішніх органів.

Юрій, родич постраждалого: «Я їздив до нього. Каже, я не могу нічого зробить. Лежить і плаче. Ігор їхав за рульом. Владік йому каже, ти бачиш машину? Вони звертають на обочину. Каже, дальше вже не могли звертать – гілляки їм били по лицю. Хоп, і тепер я тільки помню один удар.

Андрій Герко, Олександр Мироненко, НТН
like
good
bad
shockingly
Фото 1/1
Джерело: ntn.tv
17.06.2009 р., переглядів: 9348
Подібні новини

Piaggio MP3 Hybrid все ближче до покупця Piaggio MP3 Hybrid все ближче до покупця

Honda оновлює модель Silverwing 600 Honda оновлює модель Silverwing 600

Компанія 24moto.dp.ua оголошує конкурс «Скутер – історія» з призовим фондом у 500 грн! Компанія 24moto.dp.ua оголошує конкурс «Скутер – історія» з призовим фондом у 500 грн!

Скутер Yamaha Grand Majesty YP400G 2009 модельного року Скутер Yamaha Grand Majesty YP400G 2009 модельного року

Скутери Vespa S 2009 модельного року Скутери Vespa S 2009 модельного року

Коментарі17
Avatar romasuprun
romasuprun 17.06.2009 р.
Сволочь...
Жаль парней.
Мои соболезнования родителям...
Avatar Felow
Felow 17.06.2009 р.
И вотето ДИРЕКТОР школы... подонок конченый
Мои соболезнования...(
Avatar Koctik
Koctik 17.06.2009 р.
Смотрел утром новости, в шоке
Avatar klf
klf 17.06.2009 р.
считаю долгом черниговского клуб организовать акцию!
Avatar activist
activist 17.06.2009 р.
что тут сказать,директор сволочь ,менты как всегда продались
устраивать акцию можно ,но только нужно узнать точно где это произошло,по информации из статьи ,видно что это было в области,где именно не понятно
Avatar 1-VIP
1-VIP 17.06.2009 р.
Пожизненое тому мудаку.А лучше растрел,в етой стране все можно купить.Скорей 10-15лет больше недадут.Ищо скажут шо скутерист виноват.
Avatar skif
skif 18.06.2009 р.
вы хотите справедливости у нас в стране? не смешите, в соседнем дворе мерс сбил девочку прямо возле подьезда, летел км 60 в час...и это во дворе....и ничего, дали денег и дальше катаются , а девочка осталась калекой, правда хоть скорую вызвали....так что......
Avatar Rom4ik
Rom4ik 18.06.2009 р.
R.I.P. реально земля пухом ребятам.....
Avatar Pro_Comic
Pro_Comic 18.06.2009 р.
повезло хоть третий жив, а ещё этот директор детей учил и как такая сволочь может быть деректором, и даже не вызвал скорую, а смылся, я бы на кол этого мудака посадил бы!!!
Avatar VOVAnidze
VOVAnidze 18.06.2009 р.
жаль ребят А против коррупции ничего не сделать, а жаль
Avatar DilERR
DilERR 18.06.2009 р.
да, скрыться с места преступления и не оказать помощь-это только усугубит вину этого "директора".

а почему никто не говорит о том, что парни ехали втроём на скутере? и это, безусловно, только усилило травмы. если бы их было двое, то была бы вероятность того, что от удара их бы выбросило со скутера... а так втроём получилась сильная давка.....

так что не только тут директор виноват... и нужно иметь силу воли, чтобы это признать.

я не орправдываю директора, но кто знает, если бы парни со своей стороны не нарушили бы правило, возможно, они остались бы хотябы живы?
Avatar razor
razor 18.06.2009 р.
мдааа...як не ты так тебя...че так...бедные парни
Avatar 1-VIP
1-VIP 18.06.2009 р.
Dilerr ти шо тут говориш?Причем тут троем?Виноват деректор.Я ж говорил зделают ищо их виноватими.Деректор виехал на встречку...
Avatar 1-VIP
1-VIP 18.06.2009 р.
А они били в шлемах?
Avatar DilERR
DilERR 18.06.2009 р.
""В ході огляду місця події було встановлено, що автомобіль знаходився на правій стороні узбіччя по ходу руху. Більша частина автомобіля знаходилася в кюветі. ""


""За словами правоохоронців, характер пошкоджень обох транспортних засобів свідчить, що «Жигулі» рухалися зустрічною смугою і на швидкості протаранили скутер. ""

автомобіль знаходився на правій стороні узбічча ПО ХОДУ РУХУ і - Жигулі» рухалися зустрічною смугою: эти фразы завели меня в тупик. сначала звучит так, вроде жигуль ехал в том направлении, что и ребята, и потом на обочине догнал и протаранил ребят, так как на правой обочине по ходу движения. а внизу фраза, что ехал по встречке?!!?!? непонятно както пишут. а что говорит парень, который выжил?
Avatar ptest349
ptest349 18.06.2009 р.
Таких <мат вырезан> ов убивать надо голову отбивать гнида конченая!
Avatar rapside
rapside 18.06.2009 р.
Директор - урод, просто не человек, нелюдь. Жаль парней, пусть земля будет им пухом.
PS дилер не стоит делать акцент на том что они ехали втроём, это дела не меняет, да и я думаю так бы поступил каждый нормальный человек, ребята ночью возвращались с дискотеки, тем более в селе что им кинуть своего друга? пусть домой пиляет пешком среди ночи, это помойму опасней чем ехать втроём на скутере, да и наверняка скутер вайпер шторм, на нём большая ровная сидуха, втроём "уместиться" можно. И ещё раз не стоит на этом акцентироваться.
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин