Показати повідомлення
http://www.moto.kiev.ua/issue/advice/101725180505
...остается только найти необходимую сумму и торговую точку для покупки!
Катаюсь не быстрее, чем бегаю.
І останнє на сьогодні залишилося вибрати вітрове скло (восени купив мотоцикл Bajaj Boxer 125X, ще не виїжджав). Дівчат шкода, як виїду, почнуть закохуватися...)))))
https://motokvartal.com.ua/vetrovoe_steklo_kappa_620a/
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Дякую, необхідні кріплення, яких немає. Ви в темі обговорення Bajaj Boxer 150 скидали мені декілька посилань, вивчаю
Вже є, то я колись аж з Італії пер
https://rvmotors.com.ua/aksessuary/vetrovye-stekla-loster/vetrovoe-steklo-kappa-yniversalnoe-620a-kd45/
Змінено: 11.12.2023 р., User
А це справді потрібно вивчати! :6000 т. гривень за скло - це поки що складно оцінити, час до весни є. Гроші за шолом та за скло майже п'ята частина вартості мотоцикла
Якщо грошей не жалко, то воно того варте, у мене стоїть з 2018 року і мертво - ні відкручується, ні дряпається, ні мутніє,мию керхером постійно.
Ну й що таке зараз 6 тисяч? Я порівнюю з совдепією: ну це десь 40-50 рублів на ті гроші.Зарплата моя тоді 107 руб, пенсія 28 руб, аналогічне скло до їжака за 45 руб взяв, якість його на порядок нижча.
Змінено: 12.12.2023 р., User
складно оцінити,
Ця покупка на довгі роки, нема що жаліти.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Шолом отримав, розмір підійшов, все чудово, інструкції нашою мовою немає. Але це не головне, легко розібратись і без неї.
Шо? Вже знаєш яким боком одягати?
Не вірю
де фотка?
Змінено: 12.12.2023 р., User
Влітку чекаємо на Сулі з пляшкою
Це я хотів, ти переплутав
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Та ось весною піду лікарю доплачу, візьму дозвіл, куплю костюм з отлівом і в Стрий.
Дякую хлопці! На жаль, найближчим часом навряд чи зможу приїхати на річку Сула... Сьогодні день ліквідатора Чорнобильської атомної електростанції. У листопаді 1986 року над зруйнованим блоком біл зведено саркофаг. Я безпосередній учасник тих подій – працював до аварії на станції, ліквідував наслідки та працюю зараз. Але не про мене. Тоді в нас стався поділ життя: до війни та після. Зараз інша війна, яка також розділила наше життя, до війни і… Але не можна забувати і тих, хто у 1986 виконав свій обов'язок, тих, які бігали з лопатами та збирали графіт на покрівлі зруйнованого блоку з тисячами рентгенів випромінювання, багатьох з яких, жаль немає вже в живих. Хто може, піднімемо чарку за них, хто не п'є, згадаємо. До кінця не знаю правила форуму – забанять за повідомлення не по темі чи пробачать.
Поздоровляю з датой
. В мене є друзі,чернобильці, спілкуюсь дуже часто з ними, сьогодні написав усім. На жаль що зв'язку київстар немає, але по інтернету нормально. Так у тебе здоров'я погане? Дуже? Нафіга тобі шолом тоді?
Приїзджай на зустріч, не сачкуй
Не дочекаєтесь!!!!! А в нас ту весело, але, все ж таки згадаємо всіх
Украина у меня в душе, а душу я не продаю. ЗГОДЕН!!!!!!!!!!!