MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
18.04, 03:14
11
+9 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2399628
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
24.09.2019 р.
answerview
Кацапы Верещучку уже облизали!

В партии Зеленского усомнились в необходимости вступать в НАТО
https://lenta.ru/news/2019/09/23/nato_ne_nado/?utm_medium=social&utm_source=facebook&fbclid=IwAR3l7BPd3vG2emufQnF4SzP_AuVq0ZWo4O7zcPLGva1TtWCRXwF0dWXeZmY


...и далее последовало:

У СЛУЖБІ ЗОВНІШНЬОЇ РОЗВІДКИ РОСІЇ ЗАЯВИЛИ ПРО ПОТЕПЛІННЯ ВІДНОСИН З УКРАЇНОЮ

У відносинах Москви і Києва простежуються невеликі ознаки поліпшення.

Про це російським ЗМІ повідомив глава Служби зовнішньої розвідки Російської Федерації Сергій Наришкін.

Проте, за його словами, багато що залежить від української влади.

"Якісь, може бути, перші ознаки виявляються, але багато що залежить від готовності і здатності нової київської влади діяти рішуче, долати опір так званій партії війни. Ми розуміємо, що для нової влади це зробити досить важко", — сказав Наришкін заявив за підсумками наради керівників органів безпеки і розвідувальних служб країн-учасниць СНД.

Він зазначив, що негативну і деструктивну роль також відіграють "політичні партнери на іншому березі Атлантичного океану".

"Проте такий стриманий оптимізм може мати місце. Дуже стриманий", — підсумував Наришкін.

https://prm.ua/u-sluzhbi-zovnishnoyi-rozvidki-rosiyi-zayavili-pro-poteplinnya-vidnosin-z-ukrayinoyu/?fbclid=IwAR2NjXl3N9eK3nEq8NguQpGa9AkrJMEyoTsbk_ySrTfoG0powdyAdw49rpc
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 24.09.2019 р., ALAN60
like
good
bad
shockingly
24.09.2019 р. відповів для ALAN60  
answerview
Янукович готується повернутися в Україну.
Два варианта: не профессионализм прокуратуры или дело сливают намерено. 

П.С. Теперь больше понимаю своего ватного коллегу, когда в споре говорил: а зачем мне нужна такая пизд--ватая страна, ещё и воевать за неё...
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 24.09.2019 р., Юра-Ездок
like
good
bad
shockingly
24.09.2019 р.
answerview
Новини одна краще іншої01_smile
Продовжуємо дякувати 73% 18_good
Раніше я думав, що "їх" в країні 50-55% (і це дуже погано), але ще тоді навіть не здогадувався, що помиляюсь 15_badgrin
☭ = 卐 = Z
Змінено: 24.09.2019 р., hitmanhunter
like
good
bad
shockingly
24.09.2019 р.
answerview
Дмитро "Калинчук" Вовнянко
ЗЕЛЕНСЬКИЙ КРУПНО ВЛЯПАВСЯ

Ну, вітаю всіх! Наш «один з найвеличніших лідерів усього світу» (за словами його помічника Єрмака) – обхезався. При чому обхезався так, що схоже розгрібати наслідки ми будемо всією країною. Бо давно вже авторитетний «Bloomberg» не присвячував нашій країні стільки матеріалів протягом кількох днів. Що й не дивно. Міжнародний скандал у який потрапив президент Зеленський, в Сполучених Штатах забудуть явно ще не скоро.

Коротко так. Є така країна – Сполучені Штати Америки. А в Штатах є такий президент Трамп. А президент Трамп хоче обратися на другий термін. А головний опонент Трампа на виборах – Джо Байден, колишній віце-президент за часів президента Обами. А в Джо Байдена є син – Хантер Байден, член правління української газової компанії «Бурісма», заснованої Миколою Злочевським, екс-міністром екології часів президента-дезертира Януковича.

І так само як у нас, Байден зараз волає у США про «злочинну владу бариг і корупціонерів», а Трамп відповідно – що Байден сам корупціонер. Реально слабким місцем Байдена є бізнес його сина – син політика є одним з керівників газової кампанії в Україні – країні якій США регулярно надає чималі обсяги державної допомоги. Звісно, виникає питання – а чи не залежать ті обсяги допомоги від міри успішності в Україні сина Байдена?

Питання це НЕЙМОВІРНО цікавить президента Трампа. І от 25 липня між президентом Трампом і президентом України Володимиром Зеленським відбулася телефонна розмова, офіційно – Трамп вітав Зеленського з перемогою на виборах.

А у США щойно сплив «свистун», тобто певний агент їхніх спецслужб, який надав Конгресу США інформацію про те, що під час телефонної розмови, Трамп разів вісім пригадав, що от не зле було б в Україні знову порушити кримінальну справу проти бізнеса сина Байдена… Корупцію там знайти… В ідеалі – про дотичність Байдена старшого до корупції з’ясувати… Тут варто зауважити, що справа проти «Бурісми» в Україні вже існувала, але була закрита. Подейкують навіть, що генпрокурор Шокін був усунутий з посади як раз через тиск адміністрації Обами – Україна тоді була не в тій ситуації, аби опиратися. Версію цю заперечують і Касько (тоді – заступник Шокіна), і сам Шокін.

За «Bloomberg» саме з цим бажанням Трампа було пов’язане блокування американської військової допомоги для України. Але наразі наш «один з найвеличніших лідерів усього світу» запевнив, що допомогу США нам скоро нададуть. А ще він як раз на зустріч з Трампом зібрався. Певно – домовилися президенти про щось. І тут – таке…

Важко навіть зрозуміти обсяги політичного скандалу, що спалахнув зараз у США – за безпосередньої участі нашого «одного з найвеличніших лідерів усього світу». Виходить так, що Трамп намагався розправитися зі своїм політичним опонентом, руками президента іншої, незалежної держави. Очевидно – не за просто так. А за таке – маленьких сильно по дупці шльопають.

Але просто у дивовижній ситуації опинився наш «один з найвеличніших лідерів усього світу». Уявити багнище в яке він усівся і занурився по вуха – геть навіть бракує уяви. Уявіть лише на мить, що під час цієї розмови Зеленського і Трампа наш «один з найвеличніших лідерів усього світу» ляпнув щось типу «так, я зрозумів, ми обов’язково зробимо». Ви уявляєте собі? Президент одної країни просить президента іншої країни порушити кримінальну справу проти політичного опонента першого президента, а другий президент обіцяє вплинути на правоохоронців і все організувати!

Я розумію, що у нас цим уже і дітей не здивуєш. А подумайте ким стане президент Зеленський після цього всього на Заході? Подумали? Правильно, він стане корупціонером. Класичним – зі знаком якості. І тут спільне фото з олігархом Коломойським (по якому ФБР справу веде) та історія з підпалом будинку екс-голови Нацбанку Валерії Гонтаревої – як раз в масть. Скажете, Трамп міг так само під’їхати і до Порошенка? А от ні – не міг. До Порошенка під’їзджати було моторошно. Порошенко мав аж надто широкі зв’язки в американському політикумі – і серед демократів, і серед республіканців. Порошенко міг розрулити цю ситуацію тихо і без шуму. А зараз…

Скажете, ніякого розслідування за ці місяці порушено не було? А я відповім – за це Зеленський ящик шампанського мусить виставити колишньому генеральному прокурору Юрію Луценко, який явно розумів звідки вітер дме (згадайте його інтерв’ю про витівки послиці США). Але набагато цікавіше інше – яку ЩЕ інфу слив «свистун» однопартійцям Байдена, і які ще подробиці міжсобойчиків Трамп-Зеленський спливуть найближчим часом? І ким в очах Заходу виявиться тоді наш «один з найвеличніших лідерів усього світу»? Про те що станеться в разі перемоги Байдена (а вона дуже вірогідна) – я вже просто мовчу.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
24.09.2019 р.
answerview
Oleksa Marushchak
Взимку, в най-найбільший несезон і дефіцит, при "ненависній владі й непомірних для народу, вбивчих цінах" - картопля по 6грн.

В вересні, в найбільший сезон, українська картопля в Україні - по 13грн.

Як там зе-борщ в зубожілих? Вже вариться, нормально?
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
24.09.2019 р.
answerview
Remus Croft
Компания British American Tobacco переносит центральный офис в Восточной Европе из Украины в Румынию. Как заявили в киевском офисе ВАТ, решение о переносе центра принятия решений из Украины в Румынию обусловлено, среди прочего, непрогнозируемой фискальной и регуляторной политикой правительства Украины.
З - ЗАЩИТА ИНВЕСТИЦИЙ.

Роман Дмитрович Давиденко
Виходить, шо команда Зе вдарила по найбільшим платникам податків, причому, які не мають відношення до олігархів, а це означає, що не можуть себе в Україні захистити. Кому це вигідно, скоріше за все Росії. Бо без таких податків, планувати ріст економіки не можливо.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
24.09.2019 р.
answerview
Хотел кинуть в ветку кинематограф... Но это документальный фильм о политике, о большой политике. Интересно посмотреть как выигрывают выборы по всему миру, как манипулируют общественным мнением. И как популярные соц сети "выполняют" проплаченые задачи и "работают" на полит штабы толстосумов... 02_sad
 https://www.kinopoisk.ru/film/1282028/

https://www.youtube.com/watch?v=xKSAU_fEUhM&fbclid=IwAR0gHqkMXfDLeyO69V0429LAIXKf_bKqzTEPYJaCSHUX3d5yPoXkGfKlnVg
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 24.09.2019 р., Юра-Ездок
like
good
bad
shockingly
24.09.2019 р.
answerview
15_badgrin
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
good
2
bad
shockingly
24.09.2019 р.
answerview
Ну, вітаю всіх! Наш «один з найвеличніших лідерів усього світу» (за словами його помічника Єрмака) – обхезався.
15_badgrin

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
good
1
bad
shockingly
24.09.2019 р.
answerview
06_question

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
good
bad
shockingly
24.09.2019 р.
answerview
Вот такая вот )(уйня...06_question12_cray

Шо тут оно говно ЗЕленое,шо на Га ООН того же цвета!!!
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
good
bad
shockingly
25.09.2019 р.
answerview
Я - бот.
https://www.youtube.com/watch?v=s5O-j0gXtno
1
like
1
good
bad
shockingly
25.09.2019 р.
answerview
Спікерка Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі у вівторок, 24 вересня, оголосила про початок формальної процедури імпічменту президента Дональда Трампа, інформує AP.

Приводом для такого кроку послужив скандал, що розгорівся через телефонну розмову Трампа з його українським колегою Володимиром Зеленським 25 липня. "Ніхто не стоїть вище закону", - підкреслила представниця Демократичної партії. Вона назвала дзвінок Трампа порушенням його конституційних обов'язків.Президента США звинувачують у здійсненні тиску на українського колегу під час бесіди. За версією демократів, адміністрація Трампа могла заморозити перерахування військової допомоги, що призначалася в рамках ініціативи з підтримки безпеки України, щоб посилити тиск на Київ. Зокрема, Трамп нібито просив почати в Україні розслідування проти колишнього віцепрезидента Джо Байдена, який має намір конкурувати з чинним президентом на наступних виборах у листопаді 2020 року, і його сина Хантера.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 25.09.2019 р., User
2
like
2
good
bad
shockingly
25.09.2019 р.
answerview
В Донецке горит склад боеприпасов: город сотрясают мощные взрывы, - ФОТО

Сегодня утром, 25 сентября, в оккупированном Донецке загорелся склад боеприпасов в Куйбышевском районе.
В ходе пожара слышно, как рвутся боеприпасы.
По официальной версии оккупационной администрации «в Куйбышевском районе Донецка произошло возгорание в районе Западного промышленного узла».

https://www.62.ua/news/2522854/v-donecke-gorit-sklad-boepripasov-gorod-sotrasaut-mosnye-vzryvy-foto
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
Motoprofi видалений
25.09.2019 р.
answerview
До донецка искра долетела все таки)  https://youtu.be/bCYbEkkzBn0   https://peremogi.livejournal.com/16001766.html
Мотоцикл хорошо,а мотоцикл на вариаторе еще лучше.
Змінено: 25.09.2019 р., Motoprofi
like
good
bad
shockingly
25.09.2019 р.
answerview
Зелена шмаркля дала інтерв'ю роісі24

гівно недороблене
Крим - це Україна!
1
like
good
bad
shockingly
1
25.09.2019 р.
answerview
нагадую уряд сформували 29 серпня, тобто меньше місяця тому
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
Motoprofi видалений
25.09.2019 р. відповів для Grom  
answerview
MOTO.com.ua - не для хамів. Будь-які образи на адресу інших користувачів вважаються грубим порушенням правил. Категорично заборонені висловлювання образливого характеру про Україну, її традиції, мову, політичних діячів (будь-якої епохи) і т.п.  Зеленский твой президент,зачем же его оскорблять,нормальной критики писать не умеем? Он сейчас телеканалы закроет,потом за сайты и прощай моток.(     https://youtu.be/PvR9_cmZtck   https://youtu.be/1kf2HswIOGY
Мотоцикл хорошо,а мотоцикл на вариаторе еще лучше.
Змінено: 25.09.2019 р., Motoprofi
like
good
bad
shockingly
25.09.2019 р. відповів для Motoprofi  
answerview
Зеленский пригласил Порошенко на прогулку по Днепру на президентской яхте. За борт падает папка с тезисами гидранта. Порошенко перелазит через бортик, идет по воде как по суше и достает папку. Все в шоке.На следующий день на Г+Г выходит сюжет: "Порошенко не умеет плавать!".
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
good
2
bad
shockingly
25.09.2019 р.
answerview
До донецка искра долетела
...с до сих пор горящей  сибирской тайги!
Ветер то северо-восточный был!03_biggrin11_blum
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 25.09.2019 р., ALAN60
like
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин