MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
19.08, 17:56
44
+25 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

SHINERAY XY 200 INTRUDER - обговорення, експлуатація

Переглядів: 275692, модератор: User
User модератор теми
06.03.2020 р. відповів для Арон  
answerview
Показати повідомлення
Мануал по двигуну https://drive.google.com/open?id=12N5fqFVPXWQ9dh2gm8Y_ws4aE1WF_BFq

Інструкція по збиранню https://drive.google.com/open?id=1N6z_zH56VZQVZgjpKq1K0gfL_c9hzflK

Інструкція по експлуатації https://drive.google.com/open?id=1O7KzE9LQ2HO5ba_kogMXtE6CuzX9RIPQ

Зірка передня - 15 зубів, по каталогу JT Sprockets - JTF1263
Зірка задня- 42 зуби  за каталогом JT Sprockets - JTR 838
Підшипники переднього колеса - 6301/2RS 2 шт
Підшипники заднього колеса - 6004/RS, 6202/2RS, 6302/2RS 2 штуки (всього 4 шт)

Ланцюг - 428-й, 114 ланок

Карбюратор - PZ27

Свічка - NGK DR8EA (NGK D8EA)
Розмір сальника пера вилки shineray intruder 31X43X10.3
Підшипник руля 41*22,5 мм 41*24 мм 91683 подшипник давления 91683/22.5 91683/24 ABEC-1(з Алі експрес)

Лампа фари головного світла - 35 Вт, цоколь Н4(потужнішу ставити не можна бо може розплавитися відбивач фари).
Зазор в клапанах
Впускний 0,06 +/- 0,02 мм.
Випускний 0,1 +/- 0,02 мм
Олива для вилки:
В одно перо  від 130 до 160мл(так радить дилер, але схоже що вилка стандартна і оливи треба 145 мл).
МГП-10 або спеціальна вилочна олива в'язкістю 10.
===============================
Вот мануал к Honda CB125 1973-1985 годов выпуска. Именно с этой модели китайцы срисовали свой 161FML/161FMJ и так далее. Может поможет ;)
https://drive.google.com/open?id=1bfJbL64XkKAaSeYpRcs5_ZT4y4u96twg
Зазоры для этого двигателя 0.05 для обоих клапанов.
=============================================
А вот мануал к Honda CG125, с которой поклонники Мао сРИСовали свой 163FML/167FML/157FML и так далее.
https://drive.google.com/open?id=1WsAhjcucNb-XjZyMbox250u2La7wYKbn
А это так, для общего развития
https://www.moto-magazine.ru/technics/brand/parad_klonov/
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 15.06.2022 р., User
1
like
1
bad
shockingly
05 серпня, 11:44
answerview
Після регулювання клапанів мотоцикл заводиться тільки при поовністю закритій повітряній заслінці та трохи відкритій ручці "газу" і швидко глохне. Помилився з тактом, на якому регулював клапани?
Нє. Особливості роботи на бензині з самогонкою 03_biggrin
Додавати холостих.
А для нормальної їзди - еспериментуй з ГТЖ. 200-кубовий з заводу задушений, явно суміш бідна. ХЗ скільки 250 захоче, але на 200, 112 то мінімум (я зараз 115 пробую)
Змінено: 05 серпня, 12:02, Azazel
like
bad
shockingly
05 серпня, 12:08
answerview
Проїхав перші 300 км. Мотоцикл дуже зручний у керуванні, ями на дорозі обї'зжати зручно. Задня підвіска жорстка.
Як він веде себе на малих швидкостях по бездоріжю? Бо наш 200-кубовий коник вишукує найближчі кущі, щоб туди залізти ))
1
like
1
bad
shockingly
05 серпня, 12:26
answerview
Обкатую на оливі ELF Moto 4T TOURER 10W-40.
Візьми BARS Extra 10W-40 і не парся. Воно працює, i не підробляють. Ще до війни перейшов... Після того, як мало не вбив мот на мегамодному мотулі... Фсьо, я не збираюсь піднімати маслосрач 03_biggrin
Змінено: 05 серпня, 12:28, Azazel
like
bad
shockingly
05 серпня, 12:47
answerview
Тепер про наболіле... Підгоріла високовольтна котушка генератора. Ще восени. Заводився тільки з кіка на рідному комутаторі (всі решта - повний ігнор). Майте на увазі. Не смертельно, якщо знати що 03_biggrin
like
bad
shockingly
06 серпня, 12:07
answerview
Нє. Особливості роботи на бензині з самогонкою Додавати холостих.
А для нормальної їзди - еспериментуй з ГТЖ. 200-кубовий з заводу задушений, явно суміш бідна. ХЗ скільки 250 захоче, але на 200, 112 то мінімум (я зараз 115 пробую)
Я той допис мав би видалити, але залишив для історії. Коли мотоцикл відмовився заводитися, я плюнув і пішов писати сюди ту скаргу. Потім почитав інтернети. Потім пішов гегулювати клапани по новій. Зняв сідло, боковий пластик і тут невидимі сили мене зупинили від демонтажу мотору, я взявся за паливну трубку, дивлюся, у фільтрі майже немає бензину, спробував покачати стискаючи трубку, воно не качалося, у фільтрі так і видно було бензину крапелька. Спробував завести - мотоцикл завівся і досі робить. Ото така халепа, ймовірно, поки регулював клапана, висмокався увесь бензин з карбюратора. А от чого так довго заповнювалася паливна магістраль? Наче краник відкривав...06_question
Як він веде себе на малих швидкостях по бездоріжю?
Зовсім по бездоріжжю я не їздив, але по грунтовій дорозі його якось вихляє туди-сюди. Може з пасажиром діло зміниться. Вище я писав, що в цілому мотоциклом дуже зручно керувати, петляти проміж ям на асфальті. Ніяких натяків на молжливість впасти немає. Зад дуж жорсткий, можливо буду послабляти аморти, але то вже тільки тоді, коли почну їздити з дружиною. Зараз 450 км пробігу тільки. Думаю, може на 600 км вже буде пора починати їздити удвох? Бо така в нас в сім'ї модель використання мототранспорту: тільки удвох до міста, а з міста: ще й з сумкою краму. Тому і вибір зупинили на Інтрудері. Але я не мисливець, не рибалка, просто сільський житель)

Візьми BARS Extra 10W-40 і не парся.
На мопеді я їздив тільки на XADO Atomic Oil 10W-40 4T MA2 RED BOOST. Міняв його кожні 2500 км. Але вчора штучний "інтелект" від Google сказав мены, що я дурак. Що оливу треба міняти на мопеді кожні 1000 км, тому купувати дорогу синтетику взагалі не варто для мопеда. Купив сьогодні йому Mannol 7202 4-TAKT PLUS 10W-40 API SL.
Пробачте за офтоп по мопеду, тепер повернемося до мотоцикла: в чому пробема купувати для мотоцикла Elf? Дуже дороге?
Про BARS Extra 10W-40 - ця олива не має специфікації МА/МА2
Хочу один раз я залив був у мопед (хех, знову про мопед03_biggrin) XADO Red Boost 10W-40 SHPD, проїздив 2500 км - зчеплення не буксувало.

Тепер про роботу мотоцикла: таке в мене враження, що йому чи-то на холостих палива не вистачає, чи то на нижньому діапазоні середніх обертів, якось він невпененно слабо йде на 2-й швидкості, коли не давати трошки "газку". Прогрітий, коли стоїть, то гарчить дебело, хочеться трошки гвинт холостих уліво покрутить)

В цілому мені дуже комфортно їхати на ньому на 4000 обертів, мотор гарно працює. Нижче - ото вище написав про проблему.

А, ще одне: на 372 км пробігу переломився трос спідометра. На МОТ-О.ком вже є два відгука про аналогічну проблему.
Ще в мене після збирання залишилися дві булавки, наче вони повинні тримати троси на передній вилці, але як їх кріпити, я не можу второпати(
Змінено: 06 серпня, 12:14, GA-EV3
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
09 серпня, 10:51
answerview
в чому пробема купувати для мотоцикла Elf? Дуже дороге?
А поняття не маю чи дороге 03_biggrin Обкатував і спочатку їздив на мега-модному мотюлі, купленому а авторизованих магазинах і все таке))). Вистачало його десь на 700-800 км, а потім починало залипати зчеплення... передачі глючити... А якось на автобазарі порадили отой BARS01_smile От уже 10000 на ньому й відкатав. Ніяких претензій. Стараюсь міняти кожну тисячу, але бувало, і 1500 перевалювало - ніяких глюків. 

вихляє туди-сюди
Ага... нічого не помінялося. Тут народ рульові підшипники затягував. Я демпфер поставив, і без нього ніяк.

палива не вистачає
Йому по замовчуванню палива не вистачає на заводських налаштуваннях. Оце колись писав
like
bad
shockingly
09 серпня, 20:25
answerview
Обкатував і спочатку їздив на мега-модному мотюлі, купленому а авторизованих магазинах і все таке))). Вистачало його десь на 700-800 км, а потім починало залипати зчеплення... передачі глючити...
А це був той Мотюль, що має класифікацю МА2?
Ага... нічого не помінялося. Тут народ рульові підшипники затягував. Я демпфер поставив, і без нього ніяк.
Так , але жм ожливо справа не у передній вилці, а у ненавантаженому і занадто жорсткому заду?
Чому, коли я, як та швачка голкою, петляю по асфальту проміж ям, немає цього вихлянна-мотання? Повинно бути, якщо передня вилка з холодцю зроблена.  Може ще діло в гумі?
Йому по замовчуванню палива не вистачає на заводських налаштуваннях. Оце колись писав
Дякую дуже! Дуже цікаво ознайомитися. Оце думаю, що каже мені штучний недо-інтелект Гугла: "Не лий А-92, його в Європі не роблять і я не знаю, що за бодягу в нас продають, лий А-95"
like
bad
shockingly
09 серпня, 20:30 відповів для GA-EV3  
answerview
Я один 120 кг, то якось обкатав. Тож вози жіноку сміливо, але акуратно.
1
like
1
bad
shockingly
09 серпня, 20:49
answerview
Аморти задні замінив на ЯВА-скі. обслуговую раз у два роки. ВЕЩЬ.
1
like
1
bad
shockingly
10 серпня, 10:45
answerview
Так, проїхав кілометрів 10 по грунтовці. Водить не перед, а зад. Зад явно ненавантажений на мої 70 кг. За передню вилку ще нічого сказати не можу. Важлива істина, вихваляти, виправдовувати китайську недотехніку не треба. Про скати трошки офтопу: В мене на мопеді спереду стоїть цілком асфальтна покришка, без "суворих" протекторів, але грунт тримає чудово. Позаду стоїть іранська покришка, так у неї є така особливість: коли вона трошки підспущена, то по асфальту їде, як і їхала. А от на грунтовці починає вихляти задом, як та стриптизерка. Коли накачаєш гарно - іде по грунтовці гарно.
like
bad
shockingly
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
Тюль купить недорого в Украине
© 2001-2026, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин