Добрий день. Треба прикрутити, подивлюся.
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Ігор, доброго дня. А чому при пошуку по логіну з прикріплінними файлами не находе останнє повідомлення? Я шукав по своєму ніку й найшло з 2011 року до 2025 , але тільки до серпня 2025, а жовтень 2025 року не показує
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Доброго. Мабудь була зміна логіну. Треба подивитися.
Доброго дня! Допоможіть будь ласка у
цій темі удалити пусті пости. Чому немає кнопок "редагувати", удалити"?

Ще, на якому двигуні працює форум?
Заздалегіть дуже вдячний!
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Доброго. Справа в тому, що через деякий час у власника повідомлень можливість видаляти повідомлення блокується. А у теми нема модератора, який може це робити. Можу поставити Вас :)
P.S. Рушій форуму написаний мною, тому я можу робити з ним що завгодно :)
поставити Вас :)
Зробіть мене. Аж страшно мені, але розберемося

Я знайшов хостінг, де можна дуже просто добавляти фото у повідомленні, але треба знати який двіжок, там їх штук п'ять. Ну то хай буде як було.
Таки готово :)