Блін, після регюлювання карбюратора витрата палива зменшилась, але всього з 5.7 до 4.9л, це мене не радує. Про динаміку можу сказати що вона впала... Шо за фігня... Хто скаже, який має бути рівень в поплавковій камері і звідки його міряти?
Купив свічку ngk 35грн, поставлю і подивлюсь чи щось зміниться, хоча вже сумніваюсь.
Міряв швидкість жпс-ом, при моїх 80 жпс показував 80, хоч цим я радий=)
Вчора їздив в Львів в аквапарк(на поїзді) написав сюди з телефона, але бачу повідомлення не дійшло. Дуже сподобалось місто - всі люди позитивні, будівлі старовинні і дуже гарні, ціни взагалі супер, у нас навіть дорожче, все класно, але пили пиво(завернули у пакети) на зупинці і менти ппс підїхали, сразу начали вішати лапшу шо їдем в райвідділок, ми сіли в машину, я кажу нашо воно нам треба, давайте зробим як всі (на двох, бо пили пиво двоє з другом), мент каже я вас слухаю, я кажу 50грн, мент каже ну давайте=) такі позорні, низькі і підлі с"ки ці менти, каже кладіть, ми поклали а він документи наші не віддає, я кажу давайте наші документи,а він "аа, я й забув", нашо таке робити?! В нас менти не трогають за таке... Зіпсували настрій нам тим, шо такі уроди, навіть грошей не жаль,"за державу обидно".
Смішно вийшло в магазині, там продавці часто кажуть не "що вам" а "що це має бути", одна з продавщиць мені так сказала: "що це має бути?", а зразу не зрозумів, питаюсь :"де???"

І дуже сподобалось що всі розмовляють чистою українською мовою, так приємно чути... Як в новинах=) В нас хоч і більша частина розмовляє українською, але зовсім не чистою, навіть явідчував себе селюком, коли чув як вони розмовляють=)