Короче трабл следующий - глохнет на светофорах ,через 15-20 секунд простоя на холостых, при откручивании ручки газа. На оборотах выше 3000 проблем нет. Карб перемыт,(поплавки отрегулировал - нормуль - Серёга зуб даёт)) трасса воздуха - в идеале. Подсосов нет стопудов. Высоковольтка в порядке - новый кабель и насвечник. Остаётся одно - клапана, совсем недавно регулировали с Серёгой. Наверное он пережал.

Та ні, навряд чи клапана.
Можливо, у нас одна і та ж "технічна неув'язочка".
Ось, раніше я так описував проблему:
11.10.2009
Було 3 випадки зупинки.
Двигун під час руху починає ледь помітно давати перебої, потім помітніше, ривками, і зрештою може заглохнути якщо не зупинитися. Якщо стати - може працювати на холостих, але глохне якщо намагатися рушити.
Що спільне для всіх випадків - всі сталися при невеликій швидкості, вже після того як я пролетів на ура 30, 70 і 300 км. А як проїхав повільно по місту - тут і почалось.
Що саме цікаве - у сіх випадках через деякий час і кілька спроб він заводився і їхав як звичайно.
З вентилятором і температурою по датчику все прекрасно. Взагалі на технічний стан скарг нема. Експлуатація дуже акуратна, катаюсь тільки за містом по шосе. Пробіг 2200.
У першому випадку я заправився на явно хріновій заправці. Так що списав на неякісний бензин. Другий раз його ще в баку залишалося, хоча був і новий. Третій раз вже сумніваюся щоб через бензин, хоча хто зна...

26.06.2010
По цьому глюку (цитата вище) зловив ще чимало зупинок. Помітив, що вже не обов'язково після зменшення швидкості глохне. У карб не хотілося зразу лізти, тим більше це не "Мінськ" який-небудь, де все під рукою. Замінив фільтр на новий, заміняв вакуумний краник трубкою (у мене бак під сидінням) - ні, все одно.
Зрештою карб був продутий спецзасобом для карбюраторів, знятий і продутий повітрям. Заодно ричаг поплавків трохи підігнутий аби зменшити рівень, бо здалося що переливало більш ніж треба. В результаті стало наливати в поплавкову камеру щось близько 32 кубиків бензину.
Заодно, раз вже ТАК розібрав мопедку, зняв бак, виполоскав сміття щоб бува не затикало трубку зливу. Поміряв решту бензу - 5л.
Ну все, виїзд... Але не встиг навіть вирулити з міста - став через 4км з тими ж симптомами!

Стою, чекаю поки він приде до тями, як раніше бувало, і вже думаю що глюки в електрообладнанні. Хоча з огляду на симптоми це спершу здавалося неймовірним.
В результаті що виявляється... Приїхав назад і заодно під гаражами заправився на повну, щоб поміряти повну ємність баку. Не обдурили - 12 літрів буде. Тут же вирішив поруч з гаражами накатати для експерименту півдесятка км. 5... 10... 20... А не глохне!
Це що ж виходить, весь гемор - через те що малий тиск стовпа бензину для самотьоку?
Нові обставини такі.
По-перше, у цьому сезоні використовую мот для відряджень і бабло за бензин вертають. Беру дорожчий 92-й бенз на "ОККО". І, виявилося, що цей глюк майже пропав. Принаймні нав'язливих частих зупинок з малим залишком в баку не пам'ятаю.
По-друге, знайшов спосіб швидше запуститися після такої зупинки

Відкручую бак, заводжу (щоб вакуумний кранік відкрився), прикладаюся до горловини баку і... дмухаю туди. Після цього при відкручуванні газу не глохне, а їде

Потекло, значить, уже нормально і не треба стояти, чекати, як раніше.
А днями довелося заправитися пару раз підряд на випадкових заправках. Після того 'їздив на річку, там півтора км грунтовки лугом. Глох саме на грунтовці 2 рази туди і 2 назад! Потім по місту їхав, де часті світлофори і дорога в ямках – там теж двічі глох.
Тобто глохне придодаванні газу за умов:
1.) повільний рух на малих обертах або режим «рушання-накат-зупинка»;
2.) бензину менше півбака;
3.) бензин з відносно недорогих заправок (але це не лише через бензин, бо такий глюк мало у кого був).
У когось є думки щодо причин?
после того как пластик снят со скутера порядка месяца пролежал в гараже на стилаже, сегодня я его то поставил, но фуфло это полностью поменяло в некоторых местах форму. ужас! Так что мужики мой вам совет, не оставляйте это фуфло ненавешенным на скутер на долго.
Мені доводилося тижнями пластик знятий залишати (гараж на іншому кінці міста), але нічого такого не помітив. Може у тебе влітку гараж сильно розігрівається?
Oper? Опять ты? Ну достал уже, чес слово. Дай поговорить нормально.
Хочется помордерироваться? Иди **** с заборов стирай.
Взрослый мужик, ей богу... А ведёшь себя какнезнаюкто.
Внимание! На сайте запрещены нецензурные выражения! Автору этого поста выносится предупреждение!
Дорогуша, ти дуже здогадливий щодо того, хто твою писанину зтирає. Але водночас чомусь не можеш здогадатися, ЯК треба писати, щоб не зтирали. От же ж парадокс...
Пиши "в діло" і по темі. Не провокуй трьоп. Спробуй...
[url=www.tvereza.info]http://tvereza.info/downloads/shareknowledge/images/btum.gif